Je bent hier:

Over Aart Willemsen Installatie Service

Na 20 jaar ervaring te hebben opgedaan in de installatietechniek heb ik in 2016 de stap gezet om zelfstandig ondernemer te worden. De combinatie van het technische aspect met het persoonlijke aspect geeft mij hierin de uitdaging. Het is altijd weer fijn om mensen uit de kou te kunnen halen. Ik ben jarenlang werkzaam geweest bij verschillende installatiebedrijven, waardoor ik veel ervaring heb opgedaan met diverse werkzaamheden in deze branche. Een goede basis om als zelfstandig ondernemer verder te gaan.

Het is altijd weer fijn om mensen uit de kou te kunnen halen.

Aart Willemsen Installatie Service richt zich vooral op de particuliere sector. Denk hierbij aan het plaatsen van CV-ketels, het onderhoud en de service daarvan. Zeker als het kouder begint te worden, gebeurt het nogal eens dat een ketel in storing valt. Ik zal deze zo goed en snel als mogelijk oplossen. Andere werkzaamheden zijn bijvoorbeeld het plaatsen van radiatoren en vloerisolatie. Het installeren van een mechanische ventilatie en het onderhoud daarvan. kleine loodgieterswerkzaamheden zoals kranen plaatsen, lekkages verhelpen en sanitaire aanpassingen in een badkamer of toilet voor bijvoorbeeld ouderen. Ook voor gaskachels en geisers kunt u bij mij terecht.

Daarnaast richt ik mij op duurzaamheid, kwaliteit en betrouwbaarheid. Zuinig omgaan met energie is belangrijk. Het goed isoleren van een huis in combinatie met een hoog rendement ketel kan al een flinke energie besparing opleveren. Verder vind ik veiligheid belangrijk.

Een betrouwbare koolmonoxidemeter is naar mijn idee dan ook een pré!

Wilt u meer informatie? Bel:  06 2485 20 83 of mail naar contact@aw-installatieservice.nl