Je bent hier:

Periodiek onderhoud

Met een goed onderhouden cv-ketel heeft u minder kans op storingen en werkt de ketel efficiënter. Wij adviseren een jaarlijkse inspectie en onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Daarnaast voorkomt u met regelmatig onderhoud problemen met garantie op de ketel en onderdelen.

Altijd vervelend, een storing aan uw cv-installatie. Neem dan direct contact met ons op!

Onderhoud

De cv-ketel is het “kloppend hart” van uw woning. Het zorgt voor een behaaglijke temperatuur in huis en geeft u warm water. Dit “kloppend hart” heft echter wel aandacht nodig door hem jaarlijks na te laten kijken. Op deze manier is de kans klein dat u in de kou komt te zitten of een koude douche krijgt.

Door regelmatig onderhoud en afstelling met de juiste meetapparatuur kunnen eventuele risico’s vermeden worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan koolmonoxide door een onvolledige verbranding of eventuele rookgaslekkages.

OnderhoudsabonNement

Om er zeker van te zijn dat u het onderhoud niet vergeet kunt u een onderhoudsabonnement afsluiten. Dit is tevens voordeliger. Daarnaast is het voor de verkoop van uw huis een prettige bijkomstigheid dat de ketel goed onderhouden is.

U betaald een vast bedrag voor het onderhoud en geen voorrijkosten. De materialen zijn niet inbegrepen.