Je bent hier:

Centrale verwarming

Veilig en ongestoord kunnen genieten van uw centrale verwarming. Wij gebruiken de nieuwste meet- en regelapparatuur voor het afstellen van uw CV ketel voor het optimale rendement!

Advies

Wij geven u vakkundig advies mee.

WTW​

Warmteterugwinning wordt vooral gebruikt voor energiebesparing. De wisselaar maakt gebruik van temperatuurverschillen (warm-koud). Onderhoud van WTW is belangrijk.

STORINGEN & ONDERHOUD​

Storingen aan uw gas- en warmwatertoestellen worden zo mogelijk binnen 24 uur opgelost. Service staat hoog in het vaandel.

SANITAIRE AANPASSINGEN​

Het plaatsen van een keukenkraan, toilet en nog vele andere sanitaire benodigdheden. Ook voor sanitaire aanpassingen voor bijvoorbeeld senioren bent u aan het juiste adres.

ONDERHOUDSABONNEMENT

Om er zeker van te zijn dat u het onderhoud niet vergeet kunt u een onderhoudsabonnement afsluiten.

GASKACHELS & GEISERS​

Gaskachels en geisers komen nog veelvuldig voor. Onderhoud wordt vaak vergeten, waardoor het risico bestaat dat er koolmonoxide vrijkomt. Laat uw kachel en geiser jaarlijks controleren.

Radiatoren

Het plaatsen van de juiste radiator voor uw woning. Denk aan een zuinige en een compacte radiator.

LOODGIETERS WERKZAAMHEDEN​

Voor bijvoorbeeld het aanpassen van uw koud- of warmwater, buitenkraan of lekkende keukenkraan kan ik mijn diensten bewijzen.

Storingen

Veilig en ongestoord kunnen genieten van uw centrale verwarming. Wij gebruiken de nieuwste meet- en regelapparatuur voor het afstellen van uw CV ketel voor het optimale rendement!

ALLES IN EEN VENTILATIE PAKKET​

Maakt de mechanische ventilator lawaai of een schurend geluid? Laat er dan eens naar kijken. Of als hij het helemaal niet meer doet laat hem dan vervangen. Het is ook nog eens kosten besparend, een oude mechanische ventilator verbruikt veel meer energie dan de vernieuwde modellen. Een goede ventilatie in uw woning is belangrijk.

Voor ons geen onbekende merken